Традиційна італійська страва, ще часто називається Оссо буко по-міланськи. Це частина яловичої рульки, відрізана впоперек разом з кісткою. Сьогодні нескладно купити оссо буко у великих супермаркетах в м’ясних відділах. Готується та подається з овочами.
Обкачати шматки м’яса в борошні, струсити надлишки і обсмажити до золотавого кольору з обох сторін в олії у каструлі, в якій вони готуватимуться (бажано вибирати посуд з товстими стінками). Вийняти м'ясо.
В тій самій олії обсмажити нарізану цибулю, додати біле вино.
Згодом додати подрібнений часник, помідори, 1 ст. ложку борошна, моркву, букет гарні і м'ясо. Залити гарячим бульйоном і готувати під кришкою на малому вогні годину, з моменту закипання. В кінці додати свіжу петрушку.
Подавати з відвареною картоплею або з полентою
Дивіться також цей рецепт поленти.
Інгредієнти
Кроки рецепта
Обкачати шматки м’яса в борошні, струсити надлишки і обсмажити до золотавого кольору з обох сторін в олії у каструлі, в якій вони готуватимуться (бажано вибирати посуд з товстими стінками). Вийняти м'ясо.
В тій самій олії обсмажити нарізану цибулю, додати біле вино.
Згодом додати подрібнений часник, помідори, 1 ст. ложку борошна, моркву, букет гарні і м'ясо. Залити гарячим бульйоном і готувати під кришкою на малому вогні годину, з моменту закипання. В кінці додати свіжу петрушку.
Подавати з відвареною картоплею або з полентою