Морквяний пиріг

морквяний пиріг
АвторNatalyaРейтингСкладністьСередня
Підготовка20 хвПриготування50 хвЗагальний час1 год 10 хв

Морквяний пиріг - швидкий і простий рецепт. Соковитий, ніжний і пухкий, такий пиріг оцінять і діти, і дорослі. Дуже добре смакує з міцним чорним чаєм або кавою. А кожна досвідчена господиня у своїй книзі рецептів безумовно має кілька видів такого пирога.

 1 розпушувач для тіста
 150 гр родзинок або сушеної журавлини
 100 гр подрібнених волоських горіхів
 6 морквин
 4 яйця
 250 гр борошна
 120 гр цукру
 сіль - щіпка
 масло для змащування форми
1

Родзинки замочуємо в окропі.

2

Яйця збиваємо з цукром до утворення пишної білої маси, додаємо терту моркву і горіхи.

3

Всипаємо борошно, розпушувач і сіль, добре перемішуємо.

4

Форму змащуємо маслом або олією.

5

Промиваємо і ретельно обсушуємо родзинки, змішуємо їх з ложкою борошна. Додаємо в тісто.

6

Виливаємо тісто у форму і розрівнюємо.

7

Випікаємо при 180 градусах до «сухого сірника», зазвичай це займає 40-50 хвилин.

Інгредієнти

 1 розпушувач для тіста
 150 гр родзинок або сушеної журавлини
 100 гр подрібнених волоських горіхів
 6 морквин
 4 яйця
 250 гр борошна
 120 гр цукру
 сіль - щіпка
 масло для змащування форми

Кроки рецепта

1

Родзинки замочуємо в окропі.

2

Яйця збиваємо з цукром до утворення пишної білої маси, додаємо терту моркву і горіхи.

3

Всипаємо борошно, розпушувач і сіль, добре перемішуємо.

4

Форму змащуємо маслом або олією.

5

Промиваємо і ретельно обсушуємо родзинки, змішуємо їх з ложкою борошна. Додаємо в тісто.

6

Виливаємо тісто у форму і розрівнюємо.

7

Випікаємо при 180 градусах до «сухого сірника», зазвичай це займає 40-50 хвилин.

Морквяний пиріг

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору