Морквяний пиріг - швидкий і простий рецепт. Соковитий, ніжний і пухкий, такий пиріг оцінять і діти, і дорослі. Дуже добре смакує з міцним чорним чаєм або кавою. А кожна досвідчена господиня у своїй книзі рецептів безумовно має кілька видів такого пирога.
Родзинки замочуємо в окропі.
Яйця збиваємо з цукром до утворення пишної білої маси, додаємо терту моркву і горіхи.
Всипаємо борошно, розпушувач і сіль, добре перемішуємо.
Форму змащуємо маслом або олією.
Промиваємо і ретельно обсушуємо родзинки, змішуємо їх з ложкою борошна. Додаємо в тісто.
Виливаємо тісто у форму і розрівнюємо.
Випікаємо при 180 градусах до «сухого сірника», зазвичай це займає 40-50 хвилин.
Інгредієнти
Кроки рецепта
Родзинки замочуємо в окропі.
Яйця збиваємо з цукром до утворення пишної білої маси, додаємо терту моркву і горіхи.
Всипаємо борошно, розпушувач і сіль, добре перемішуємо.
Форму змащуємо маслом або олією.
Промиваємо і ретельно обсушуємо родзинки, змішуємо їх з ложкою борошна. Додаємо в тісто.
Виливаємо тісто у форму і розрівнюємо.
Випікаємо при 180 градусах до «сухого сірника», зазвичай це займає 40-50 хвилин.