Мароканські оладки

Марокканські оладки рецепт
АвторNatalyaРейтингСкладністьСередня
Підготовка45 хвПриготування15 хвЗагальний час1 год

Ці оладки смажаться лише з одного боку! Замість тіста - миска об'ємної піни ... Відмінна риса мароканських оладок - це блідий, ледь підсмажений колір. Їх подають з соусом з топленого масла і меду

Тісто на оладки
 манна крупа
 борошно
 450 мл теплої води
 1 яйце
 1 ч. л. олії
 1 ч. л. цукор
 1 ч. л. дріжджів
 щіпка солі
 1 ч. л. розпушувач
Для соусу
 70 гр вершкового масла
 6 ст. л. меду
1

Змішуємо всі сухі інгредієнти в глибокому посуді, додаємо яйце і перемішуємо.

2

Цівкою вливаємо теплу воду, рослинне масло і ретельно перемішуємо.

3

Збиваємо масу 1-2 хвилини міксером або вінчиком до утворення рідкуватого тіста, потім накриваємо і залишаємо його на 40 хвилин, щоб максимально піднялося.

4

Поки тісто підходить, готуємо соус. Для цього розтоплюємо мед з вершковим маслом, але ні в якому разі не доводимо до кипіння.

5

Коли тісто підросло в 2 рази виливаємо на злегка розігріту сковорідку без масла.
Тісто лиємо строго в центр і не розподіляємо по сковороді, інакше оладки не будуть з бульбашками.

6

Смажимо на середньому вогні і тільки з одного боку.

7

Коли верхня сторона оладки перестане бути липкою і підсохне, знімаємо зі сковорідки.
Подаємо, поливши соусом. Смачного!

Категорія,

Інгредієнти

Тісто на оладки
 манна крупа
 борошно
 450 мл теплої води
 1 яйце
 1 ч. л. олії
 1 ч. л. цукор
 1 ч. л. дріжджів
 щіпка солі
 1 ч. л. розпушувач
Для соусу
 70 гр вершкового масла
 6 ст. л. меду

Кроки рецепта

1

Змішуємо всі сухі інгредієнти в глибокому посуді, додаємо яйце і перемішуємо.

2

Цівкою вливаємо теплу воду, рослинне масло і ретельно перемішуємо.

3

Збиваємо масу 1-2 хвилини міксером або вінчиком до утворення рідкуватого тіста, потім накриваємо і залишаємо його на 40 хвилин, щоб максимально піднялося.

4

Поки тісто підходить, готуємо соус. Для цього розтоплюємо мед з вершковим маслом, але ні в якому разі не доводимо до кипіння.

5

Коли тісто підросло в 2 рази виливаємо на злегка розігріту сковорідку без масла.
Тісто лиємо строго в центр і не розподіляємо по сковороді, інакше оладки не будуть з бульбашками.

6

Смажимо на середньому вогні і тільки з одного боку.

7

Коли верхня сторона оладки перестане бути липкою і підсохне, знімаємо зі сковорідки.
Подаємо, поливши соусом. Смачного!

Мароканські оладки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори