Пухкі круасани зі згущеним молоком

АвторМаріяРейтингСкладністьЛегко
Підготовка1 год 5 хвПриготування25 хвЗагальний час1 год 30 хв

Круасани – це пухка та ароматна французька випічка, яка відома на весь світ. Створити подібні - доволі непросто. Ми підготували рецепт ароматних та пухких круасанів зі згущеним молоком, які готуються швидко. Мінімум сил, часу та продуктів – те, що треба! Ці круасани стануть відмінним десертом до чаю та кави. Аромат випічки ще довго кружлятиме у вашому домі.

Інгредієнти:
 500 гр дріжджового листкового тіста
 1 яйце
 100150 гр вареного згущеного молока
 борошно(для посипання робочого місця)
 рослинна олія(для змащування пергаменту)
Спосіб приготування:
1

Завдяки готовому листковому тісту, ви витрачаєте набагато менше зусиль та часу на приготування. Звичайно, ви також можете приготувати його самотужки.

2

Перед приготуванням, розморозьте листкове тісто.

3

Посипте робоче місце борошном. Розкачайте тісто у прямокутну форму, товщина якого 3-5 мм.

4

Розріжте прямокутник на акуратні та рівномірні трикутники, низ яких сягає 5 см.

5

На кожен трикутник викладіть небагато вареного згущеного молока – близько 1 чайної ложки.

6

Скрутіть листкове тісто у рогалики, починаючи з широкого боку трикутника.

7

Розігрійте духовку до 200 °С. Деко для випікання застеліть пергаментом та змастіть оливковою олією.

8

Викладіть круасани на деко та залиште настоятися ще 30-40 хвилин при кімнатній температурі.

9

Збийте яйце та змастіть ним круасани.

10

Випікайте їх протягом 20 хвилин при температурі 180 °С до утворення рум’яної скоринки.

11

Зверху посипте пудрою або злегка полийте шоколадом.

12

Пухкі та ароматні круасани зі згущеним молоком готові!

Інгредієнти

Інгредієнти:
 500 гр дріжджового листкового тіста
 1 яйце
 100150 гр вареного згущеного молока
 борошно(для посипання робочого місця)
 рослинна олія(для змащування пергаменту)

Кроки рецепта

Спосіб приготування:
1

Завдяки готовому листковому тісту, ви витрачаєте набагато менше зусиль та часу на приготування. Звичайно, ви також можете приготувати його самотужки.

2

Перед приготуванням, розморозьте листкове тісто.

3

Посипте робоче місце борошном. Розкачайте тісто у прямокутну форму, товщина якого 3-5 мм.

4

Розріжте прямокутник на акуратні та рівномірні трикутники, низ яких сягає 5 см.

5

На кожен трикутник викладіть небагато вареного згущеного молока – близько 1 чайної ложки.

6

Скрутіть листкове тісто у рогалики, починаючи з широкого боку трикутника.

7

Розігрійте духовку до 200 °С. Деко для випікання застеліть пергаментом та змастіть оливковою олією.

8

Викладіть круасани на деко та залиште настоятися ще 30-40 хвилин при кімнатній температурі.

9

Збийте яйце та змастіть ним круасани.

10

Випікайте їх протягом 20 хвилин при температурі 180 °С до утворення рум’яної скоринки.

11

Зверху посипте пудрою або злегка полийте шоколадом.

12

Пухкі та ароматні круасани зі згущеним молоком готові!

Пухкі круасани зі згущеним молоком

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору