Крамбл

Крамбл
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка10 хвПриготування45 хвЗагальний час55 хв

Дуже простий та недорогий рецепт яблучного крамбла. Чудовий легкий сніданок, десерт чи перекус протягом дня з горнятком запашного чаю. Намагайтесь вибирати яблука з легкою кислинкою, щоби збалансувати смак.

На 6 осіб
 1 кг яблук
 150 гр борошна
 250 гр цукру
 1 ч. л. кориці
 75 гр вершкового масла + масло для форми
 ванільне морозиво (факультативно)
1

Нагріти духовку до 200 градусів

2

Почистити яблука, розрізати на чотири частини, видалити середину і нарізати грубими шматками.

3

Обсмажити їх на великому вогні протягом 2 хв зі столовою ложкою води, тоді зменшити вогонь і готувати ще 5-6 хв

4

Якщо залишились цілі куски яблук – розчавити їх виделкою. Додати 125 гр цукру та половину чайної ложки кориці. Вимішати.

5

Форму для випікання (велику або порційні малі) змастити маслом і викласти туди яблучну суміш.

6

Масло кімнатної температури перемісити, додати туди решту цукру, кориці і борошно. Перетерти ретельно пальцями до отримання грубої, схожої на пісок маси.

7

Викласти зверху на яблучну суміш і запікати протягом 25 хв.

8

Подавати гарячим з кулькою ванільного морозива.

Інгредієнти

На 6 осіб
 1 кг яблук
 150 гр борошна
 250 гр цукру
 1 ч. л. кориці
 75 гр вершкового масла + масло для форми
 ванільне морозиво (факультативно)

Кроки рецепта

1

Нагріти духовку до 200 градусів

2

Почистити яблука, розрізати на чотири частини, видалити середину і нарізати грубими шматками.

3

Обсмажити їх на великому вогні протягом 2 хв зі столовою ложкою води, тоді зменшити вогонь і готувати ще 5-6 хв

4

Якщо залишились цілі куски яблук – розчавити їх виделкою. Додати 125 гр цукру та половину чайної ложки кориці. Вимішати.

5

Форму для випікання (велику або порційні малі) змастити маслом і викласти туди яблучну суміш.

6

Масло кімнатної температури перемісити, додати туди решту цукру, кориці і борошно. Перетерти ретельно пальцями до отримання грубої, схожої на пісок маси.

7

Викласти зверху на яблучну суміш і запікати протягом 25 хв.

8

Подавати гарячим з кулькою ванільного морозива.

Крамбл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору