Картопля, запечена в духовці

запечена картопля
АвторAnnaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка5 хвПриготування50 хвЗагальний час55 хв

Дуже актуальна, з приходом перших холодів, страва, запах та вигляд якої завжди наповнює наші кухні відчуттям затишку та тепла. Печена картопля смакує у поєднанні з абсолютно всіма продуктами : м'ясо, риба, овочі і тд. А комбінація з квашеними капустою чи огірками незмінно поверне вас у дитинство….

 500 гр картоплі
 Сіль за смаком
1

Рецепт на 4 особи. Нагріти духовку до 180 градусів

2

Картоплю можна почистити, якщо хочете отримати хрумку скоринку чи залишити її в шкарлупі, попередньо ретельно вимивши.

3

Якщо картопля невелика – можна залишити її цілою, велику картоплю можна розрізати навпіл, це дасть нам гарно зарум’янену сторону.

4

Викласти на решітку духовки або на бритванку заокругленою стороною донизу.

5

Посолити та запікати аж поки зріз не стане гарного золотого кольору.

6

Подавати з олією чи соусами або ж у супроводі з іншими стравами.

Інгредієнти

 500 гр картоплі
 Сіль за смаком

Кроки рецепта

1

Рецепт на 4 особи. Нагріти духовку до 180 градусів

2

Картоплю можна почистити, якщо хочете отримати хрумку скоринку чи залишити її в шкарлупі, попередньо ретельно вимивши.

3

Якщо картопля невелика – можна залишити її цілою, велику картоплю можна розрізати навпіл, це дасть нам гарно зарум’янену сторону.

4

Викласти на решітку духовки або на бритванку заокругленою стороною донизу.

5

Посолити та запікати аж поки зріз не стане гарного золотого кольору.

6

Подавати з олією чи соусами або ж у супроводі з іншими стравами.

Картопля, запечена в духовці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори