Італійський гарячий шоколад з перцем чилі

шоколад з чилі
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка10 хвПриготування20 хвЗагальний час30 хв

Незважаючи на наявність вогняного перцю чилі, гарячий шоколад не має гарячої гостроти. Напій виходить ніжний, приємний, із насиченим смаком. Поціновувачі дуже густого шоколаду, можуть збільшити його кількість у рецепті.

 150 гр шоколаду (70-90% какао)
 500 мл молока
 1 ч. л. кориці
 пів чайної ложки перцю чилі
 1 ч. л. крохмалю
 1 ч. л. ванільного цукру
1

Подрібнюємо шоколад.

2

Підігріваємо молоко на середньому вогні до слабкого кипіння.

3

Додаємо корицю, перець та ванільний цукор і перемішуємо.

4

Скручуємо вогонь та додаємо шоколад. Постійно помішуємо до повного розчинення шоколаду в молоці.

5

Для густоти шоколаду можна додати крохмаль.

6

Наливаємо шоколад у чашку, додаємо корицю та трохи перцю чилі. Напій готовий!

Інгредієнти

 150 гр шоколаду (70-90% какао)
 500 мл молока
 1 ч. л. кориці
 пів чайної ложки перцю чилі
 1 ч. л. крохмалю
 1 ч. л. ванільного цукру

Кроки рецепта

1

Подрібнюємо шоколад.

2

Підігріваємо молоко на середньому вогні до слабкого кипіння.

3

Додаємо корицю, перець та ванільний цукор і перемішуємо.

4

Скручуємо вогонь та додаємо шоколад. Постійно помішуємо до повного розчинення шоколаду в молоці.

5

Для густоти шоколаду можна додати крохмаль.

6

Наливаємо шоколад у чашку, додаємо корицю та трохи перцю чилі. Напій готовий!

Італійський гарячий шоколад з перцем чилі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору