Традиційна мексиканська закуска, що готується на основі авокадо, помідорів, кінзи та гострого перцю. Універсальна, свіжа та проста в приготуванні. Можна подавати з грінками, з кукурудзяними чіпсами, з сухариками, а степінь гостроти залежить від ваших смаків, можна обійтись і без гострого перцю. Авокадо вибирайте дуже стигле та м’яке.
Авокадо розрізати навпіл, вийняти кісточку, ложкою відділити м’якоть від шкірки і пом’яти виделкою до однорідної маси.
Змішати авокадо з цибулею та помідорами
Додати сік лимона, сіль та гостий перець або соус табаско (при бажанні)
Додати дрібно нарізану кінзу
Інгредієнти
Кроки рецепта
Авокадо розрізати навпіл, вийняти кісточку, ложкою відділити м’якоть від шкірки і пом’яти виделкою до однорідної маси.
Змішати авокадо з цибулею та помідорами
Додати сік лимона, сіль та гостий перець або соус табаско (при бажанні)
Додати дрібно нарізану кінзу