Гуакамоле

Гуакамоле
АвторAnnaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка5 хвПриготування10 хвЗагальний час15 хв

Традиційна мексиканська закуска, що готується на основі авокадо, помідорів, кінзи та гострого перцю. Універсальна, свіжа та проста в приготуванні. Можна подавати з грінками, з кукурудзяними чіпсами, з сухариками, а степінь гостроти залежить від ваших смаків, можна обійтись і без гострого перцю. Авокадо вибирайте дуже стигле та м’яке.

На 4 особи
 2 стиглі авокадо
 0,50 цибулини дрібно нарізаної
 2 стиглі томати, нарізані дрібними шматочками
 сік з 0.5 лимона
 пучок кінзи
 свіжий чілі або табаско (факультативно)
1

Авокадо розрізати навпіл, вийняти кісточку, ложкою відділити м’якоть від шкірки і пом’яти виделкою до однорідної маси.

2

Змішати авокадо з цибулею та помідорами

3

Додати сік лимона, сіль та гостий перець або соус табаско (при бажанні)

4

Додати дрібно нарізану кінзу

Інгредієнти

На 4 особи
 2 стиглі авокадо
 0,50 цибулини дрібно нарізаної
 2 стиглі томати, нарізані дрібними шматочками
 сік з 0.5 лимона
 пучок кінзи
 свіжий чілі або табаско (факультативно)

Кроки рецепта

1

Авокадо розрізати навпіл, вийняти кісточку, ложкою відділити м’якоть від шкірки і пом’яти виделкою до однорідної маси.

2

Змішати авокадо з цибулею та помідорами

3

Додати сік лимона, сіль та гостий перець або соус табаско (при бажанні)

4

Додати дрібно нарізану кінзу

Гуакамоле

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору