Гарбузові панкейки

АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка5 хвПриготування35 хвЗагальний час40 хв

Осінь - саме той період, коли вже хочеться закутатися потепліше і посидіти на затишній кухні, смакуючи ласощі і запиваючи гарячим, ароматним чаєм. Гарбузові панкейки - саме та страва, яка чудово пасує для таких чаювань. Панкейки з гарбузом виходять красивого сонячного кольору, пористі та ніжні. Готуються панкейки на сухій сковорідці, тому виходять нежирні, що важливо для здоров'я.

 40 гр Вершкове масло
 200 гр Борошна
 4 ст. л. Цукру
 200 гр Гарбузового пюре
 200 мл Молока
 10 гр Розпушувача
 Щіпка солі
 2 шт Яєць
1

Яйця збиваємо разом з цукром і сіллю.

2

Додаємо гарбузове пюре, молоко і розтоплене вершкове масло. Перемішуємо. Можна додати тертий гарбуз.

3

Всипаємо в гарбузове пюре просіяну муку з розпушувачем.

4

Тісто маємо отримати густіше, ніж на млинці.

5

Смажимо панкейки на сухій, гарячій сковорідці, викладаючи тісто столовою ложкою. Перевертаємо панкейки тоді, коли зверху утворяться повітряні бульбашки, а саме тісто зверху схопиться.
Смачні панкейки готові. Смачного.

Інгредієнти

 40 гр Вершкове масло
 200 гр Борошна
 4 ст. л. Цукру
 200 гр Гарбузового пюре
 200 мл Молока
 10 гр Розпушувача
 Щіпка солі
 2 шт Яєць

Кроки рецепта

1

Яйця збиваємо разом з цукром і сіллю.

2

Додаємо гарбузове пюре, молоко і розтоплене вершкове масло. Перемішуємо. Можна додати тертий гарбуз.

3

Всипаємо в гарбузове пюре просіяну муку з розпушувачем.

4

Тісто маємо отримати густіше, ніж на млинці.

5

Смажимо панкейки на сухій, гарячій сковорідці, викладаючи тісто столовою ложкою. Перевертаємо панкейки тоді, коли зверху утворяться повітряні бульбашки, а саме тісто зверху схопиться.
Смачні панкейки готові. Смачного.

Гарбузові панкейки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори