Гарбузове фрі з пармезаном

гарбузове фрі
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка20 хвПриготування20 хвЗагальний час40 хв

Не знаєте що робити з гарбузами? Тоді вам до нас. Пропонуємо вам смачні і прості рецепти з цим яскравим овочем. Передусім варто спробувати цю смачну і просту закуску, яка не залишить байдужим нікого. Ось рецепт.

 1 маленький гарбуз
 3 ст. л. тертого сиру пармезан
 2 ст.л. свіжої петрушки
 2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
 2 ч. л. оливкової олії
  1 ч. л. паприки
 1 ч. л. меленого часнику
 0,5 ч. л. великої морської солі
1

Очищаємо гарбуз від шкірки і насіння.

2

Нарізаємо м'якоть тонкими скибочками, як картоплю фрі.

3

Кладемо нарізані шматочки в більшу миску з холодною водою. Залишаємо так настоятися не менше як на 30 хвилин. Потім зливаємо воду і висушуємо гарбуз паперовим рушничком.

4

Розігріваємо духовку до 200 ° C. Застеляємо два дека пергаментним папером.

5

Кладемо гарбузове фрі у велику миску і додаємо кукурудзяний крохмаль. Добре струшуємо (це можна зробити в рукаві для запікання).

6

Скроплюємо скибочки оливковою олією і перемішуємо руками. Посипаємо паприкою і сушеним часником, знову перемішуємо.

7

Викладаємо гарбузове фрі в один шар на підготовлені листи. Випікаємо в попередньо розігрітій духовці 15 хвилин поки скибочки не стануть хрусткими і золотистими. Можете перевертати в процесі.

8

Поки гарбуз запікається, змішуємо сир, петрушку і морську сіль. Як тільки гарбузове фрі буде готове, посипаємо його отриманою сумішшю.
Подаємо закуску гарячою. Смачного!

Інгредієнти

 1 маленький гарбуз
 3 ст. л. тертого сиру пармезан
 2 ст.л. свіжої петрушки
 2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
 2 ч. л. оливкової олії
  1 ч. л. паприки
 1 ч. л. меленого часнику
 0,5 ч. л. великої морської солі

Кроки рецепта

1

Очищаємо гарбуз від шкірки і насіння.

2

Нарізаємо м'якоть тонкими скибочками, як картоплю фрі.

3

Кладемо нарізані шматочки в більшу миску з холодною водою. Залишаємо так настоятися не менше як на 30 хвилин. Потім зливаємо воду і висушуємо гарбуз паперовим рушничком.

4

Розігріваємо духовку до 200 ° C. Застеляємо два дека пергаментним папером.

5

Кладемо гарбузове фрі у велику миску і додаємо кукурудзяний крохмаль. Добре струшуємо (це можна зробити в рукаві для запікання).

6

Скроплюємо скибочки оливковою олією і перемішуємо руками. Посипаємо паприкою і сушеним часником, знову перемішуємо.

7

Викладаємо гарбузове фрі в один шар на підготовлені листи. Випікаємо в попередньо розігрітій духовці 15 хвилин поки скибочки не стануть хрусткими і золотистими. Можете перевертати в процесі.

8

Поки гарбуз запікається, змішуємо сир, петрушку і морську сіль. Як тільки гарбузове фрі буде готове, посипаємо його отриманою сумішшю.
Подаємо закуску гарячою. Смачного!

Гарбузове фрі з пармезаном

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори