Гарбузова ікра на зиму

гарбузова ікра
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка25 хвПриготування30 хвЗагальний час55 хв

Один з головних персонажів осіннього сезону - гарбуз. Найпопулярніший овоч славиться корисністю, поживністю і легкістю в приготуванні. Оскільки гарбуз може зберігатися довгий час, ви точно встигнете скуштувати різноманітні варіації гарбузових страв. Кращі рецепти з яскравим овочем читайте в кулінарній добірці Файних рецептів.

 1 кг м'якоті гарбуза
 100 мл рослинної олії
 50 мл оцту
 2 цибулини
 1 морквина
 100 мл води
 3 ст. л. томатної пасти
 1 ст. л. солі
 3 зубчики часнику
 2 ч. л. паприки Спеції ви можете поміняти на свій смак. Наприклад, взяти перець чилі замість паприки.
 0,50 ст. л. меленого чорного перцю
1

Очищуємо овочі, а м'якоть нарізаємо кубиками. Після цього складаємо на дно каструлі або казанка моркву і гарбуз. Додаємо до них трохи рослинного масла.

2

Тушкуємо продукти чверть години на слабкому вогні, не забуваючи періодично їх помішувати.

3

Томатну пасту з'єднуємо з водою, а потім вливаємо отриманий соус до овочів.

4

Готуємо продукти ще півгодини, а коли вони стануть м'якими, збиваємо їх блендером.

5

На маслі, що залишилося обсмажуємо порізану дрібними кубиками цибулю. Коли вона підсмажиться до золотистого відтінку, викладаємо його в каструлю. Відразу ж додаємо подрібнений часник, сіль, оцет і спеції.

6

Доводимо ще раз ікру до кипіння, а потім розкладаємо її у стерилізовані банки і закриваємо у банки.

ікра гарбузова

Інгредієнти

 1 кг м'якоті гарбуза
 100 мл рослинної олії
 50 мл оцту
 2 цибулини
 1 морквина
 100 мл води
 3 ст. л. томатної пасти
 1 ст. л. солі
 3 зубчики часнику
 2 ч. л. паприки Спеції ви можете поміняти на свій смак. Наприклад, взяти перець чилі замість паприки.
 0,50 ст. л. меленого чорного перцю

Кроки рецепта

1

Очищуємо овочі, а м'якоть нарізаємо кубиками. Після цього складаємо на дно каструлі або казанка моркву і гарбуз. Додаємо до них трохи рослинного масла.

2

Тушкуємо продукти чверть години на слабкому вогні, не забуваючи періодично їх помішувати.

3

Томатну пасту з'єднуємо з водою, а потім вливаємо отриманий соус до овочів.

4

Готуємо продукти ще півгодини, а коли вони стануть м'якими, збиваємо їх блендером.

5

На маслі, що залишилося обсмажуємо порізану дрібними кубиками цибулю. Коли вона підсмажиться до золотистого відтінку, викладаємо його в каструлю. Відразу ж додаємо подрібнений часник, сіль, оцет і спеції.

6

Доводимо ще раз ікру до кипіння, а потім розкладаємо її у стерилізовані банки і закриваємо у банки.

ікра гарбузова

Гарбузова ікра на зиму

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори