Фруктовий салат зі шпинатом

Фруктовий салат зі шпинатом
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка40 хвПриготування5 хвЗагальний час45 хв

В Європі та Америці шпинат вважають їжею чемпіонів. Ці ніжні листочки й самі по собі чемпіони: по вмісту рослинного білка з ними не може зрівнятися жоден інший овоч. А ще в шпинаті багато заліза, яке, як відомо, підвищує рівень гемоглобіну в крові.

 300 гр філе грудки курчати
 50 гр листочків молодого шпинату
 1 невелике гроно зеленого винограду (приблизно 150 гр)
 1 шт великий апельсин
 200 гр полуниці
 50 гр очищених волоських горіхів
 125 гр натурального йогурту
 морська сіль
1

Курячу грудку злегка натріть сіллю і перцем і зваріть на пару, приблизно 20 хв. Потім остудіть, 20 хв., І наріжте тонкою соломкою.

2

Поки готується і остигає грудка, виноград зніміть з гілки, розріжте кожну ягоду навпіл. Полуницю наріжте тонкими пластинами.

3

З ретельно вимитого щіткою апельсина зніміть цедру. Гострим ножем зріжте шкірку разом з білим шаром так, щоб була видна м'якоть. Акуратно виріжте м'якоть між плівок, зібравши апельсиновий сік.

4

Горіхи порубати ножем на дрібну крихту.

5

Збийте йогурт із зібраним апельсиновим соком, цедрою, горіховою крихтою і дрібкою солі.

6

На велику тарілку викладіть листочки шпинату. Змішайте філе курчати з підготовленими фруктами, покладіть на шпинат. Полийте приготованою йогуртовою сумішшю і подавайте на стіл.

Інгредієнти

 300 гр філе грудки курчати
 50 гр листочків молодого шпинату
 1 невелике гроно зеленого винограду (приблизно 150 гр)
 1 шт великий апельсин
 200 гр полуниці
 50 гр очищених волоських горіхів
 125 гр натурального йогурту
 морська сіль

Кроки рецепта

1

Курячу грудку злегка натріть сіллю і перцем і зваріть на пару, приблизно 20 хв. Потім остудіть, 20 хв., І наріжте тонкою соломкою.

2

Поки готується і остигає грудка, виноград зніміть з гілки, розріжте кожну ягоду навпіл. Полуницю наріжте тонкими пластинами.

3

З ретельно вимитого щіткою апельсина зніміть цедру. Гострим ножем зріжте шкірку разом з білим шаром так, щоб була видна м'якоть. Акуратно виріжте м'якоть між плівок, зібравши апельсиновий сік.

4

Горіхи порубати ножем на дрібну крихту.

5

Збийте йогурт із зібраним апельсиновим соком, цедрою, горіховою крихтою і дрібкою солі.

6

На велику тарілку викладіть листочки шпинату. Змішайте філе курчати з підготовленими фруктами, покладіть на шпинат. Полийте приготованою йогуртовою сумішшю і подавайте на стіл.

Фруктовий салат зі шпинатом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору