Флан

Флан
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка25 хвПриготування40 хвЗагальний час1 год 5 хв

Що таке флан? Флан – це традиційний європейський десерт з дуже давньою історією, який сьогодні набув великої популярності по цілому світу. Готується флан нескладно, а його легка тестура підійде до будь якого сезону. Флан можна готувати у вигляді пирога на крихому тісті чи просто у формах для десерту.

 Крухе тісто
 1 л молока
 150 гр цукру
 90 гр кукурудзяного крохмалю
 ванільний цукор або ванільний екстракт
 4 яйця
1

Закип’ятити молоко разом з ваніллю

2

Змішати цукор з крохмалем, додати збиті яйця. Все ретельно вимішати в однорідну масу.

3

До маси влити молоко і перемішати.

4

Нагріти духовку до 200 градусів. У змащену масло круглу форму з високими стінками викласти розкачане тісто і наколоти його виделкою.

5

Вилити молочну суміш поверх тіста.

6

Випікати протягом 30-40 хв

7

Подавати після повного вистигання

Рецепт крухого тіста.

 

Інгредієнти

 Крухе тісто
 1 л молока
 150 гр цукру
 90 гр кукурудзяного крохмалю
 ванільний цукор або ванільний екстракт
 4 яйця

Кроки рецепта

1

Закип’ятити молоко разом з ваніллю

2

Змішати цукор з крохмалем, додати збиті яйця. Все ретельно вимішати в однорідну масу.

3

До маси влити молоко і перемішати.

4

Нагріти духовку до 200 градусів. У змащену масло круглу форму з високими стінками викласти розкачане тісто і наколоти його виделкою.

5

Вилити молочну суміш поверх тіста.

6

Випікати протягом 30-40 хв

7

Подавати після повного вистигання

Флан

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору