Фаршировані помідори

Фаршировані помідори
АвторNatalyaРейтингСкладністьСередня
Підготовка25 хвПриготування1 год 20 хвЗагальний час1 год 45 хв

Для цього рецепту вибирайте сезонні достиглі помідори з пружною міцною шкіркою. Пам’ятайте - від якості помідорів залежить смак вашої страви. Розмір помідорів не принциповий, ви можете вибрати як великі, так і малі.

 4 великі помідорів або 8 малих
 500 гр свинячо-яловичого фаршу
 3 цибулининевеликі
 2 зубчики часнику
 чебрець свіжий або сушений
 петрушка
 вершкове масло
 сіль, перець
1

Цибулю та часник почистити та дрібно нарізати

2

Половину цибулі, часник, сіль, перець та трохи нарізаної петрушки додати до м’ясного фаршу

3

З помідорів зрізати вершечок і ложкою вибрати середину. Посолити та поперчити помідори всередині.

4

Наповнити їх фаршем та накрити кришечками.

5

Решту цибулі покласти у форму, де запікатимуться помідори. Акуратно викласти помідори, притрусити чебрецем та покласти трішки вершкового масла. Запікати протягом 1 год при температурі 180 градусів.

6

Добре смакують з рисом.

Інгредієнти

 4 великі помідорів або 8 малих
 500 гр свинячо-яловичого фаршу
 3 цибулининевеликі
 2 зубчики часнику
 чебрець свіжий або сушений
 петрушка
 вершкове масло
 сіль, перець

Кроки рецепта

1

Цибулю та часник почистити та дрібно нарізати

2

Половину цибулі, часник, сіль, перець та трохи нарізаної петрушки додати до м’ясного фаршу

3

З помідорів зрізати вершечок і ложкою вибрати середину. Посолити та поперчити помідори всередині.

4

Наповнити їх фаршем та накрити кришечками.

5

Решту цибулі покласти у форму, де запікатимуться помідори. Акуратно викласти помідори, притрусити чебрецем та покласти трішки вершкового масла. Запікати протягом 1 год при температурі 180 градусів.

6

Добре смакують з рисом.

Фаршировані помідори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору