Для цього рецепту вибирайте сезонні достиглі помідори з пружною міцною шкіркою. Пам’ятайте - від якості помідорів залежить смак вашої страви. Розмір помідорів не принциповий, ви можете вибрати як великі, так і малі.
Цибулю та часник почистити та дрібно нарізати
Половину цибулі, часник, сіль, перець та трохи нарізаної петрушки додати до м’ясного фаршу
З помідорів зрізати вершечок і ложкою вибрати середину. Посолити та поперчити помідори всередині.
Наповнити їх фаршем та накрити кришечками.
Решту цибулі покласти у форму, де запікатимуться помідори. Акуратно викласти помідори, притрусити чебрецем та покласти трішки вершкового масла. Запікати протягом 1 год при температурі 180 градусів.
Добре смакують з рисом.
Інгредієнти
Кроки рецепта
Цибулю та часник почистити та дрібно нарізати
Половину цибулі, часник, сіль, перець та трохи нарізаної петрушки додати до м’ясного фаршу
З помідорів зрізати вершечок і ложкою вибрати середину. Посолити та поперчити помідори всередині.
Наповнити їх фаршем та накрити кришечками.
Решту цибулі покласти у форму, де запікатимуться помідори. Акуратно викласти помідори, притрусити чебрецем та покласти трішки вершкового масла. Запікати протягом 1 год при температурі 180 градусів.
Добре смакують з рисом.