Чорнослив з горіхами

Чорнослив
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка30 хвПриготування1 minЗагальний час31 хв

При додаванні чорносливу у різні блюда – борщ, смажені свині реберця, різноманітні десерти й салати, страви набувають надзвичайно пікантного смаку.

 300 гр чорносливу
 200 мл сметани
 3 ст. л. цукру
 волоські горіхи
 10 гр ванільного цукру
1

Чорнослив заливаємо окропом, залишаємо на 15-20 хвилин. Ретельно
промиваємо, викладаємо на серветку для підсихання.

2

Кожну сливку фаршируємо волоськими горішками й розкладаємо у креманки або інший посуд.

3

До сметани додаємо цукор, ваніль і збиваємо до пишної маси й повного розчинення цукру.

4

Збиту сметану викладаємо зверху фаршированих слив. Цей простий десерт можна також викладати шарами, але останнім шаром має бути сметанковий крем.

5

Посипаємо наш швидкий і смачний десерт чорнослив з горіхами тертим шоколадом, трішки охолоджуємо й смакуємо!

КатегоріяКухня

Інгредієнти

 300 гр чорносливу
 200 мл сметани
 3 ст. л. цукру
 волоські горіхи
 10 гр ванільного цукру

Кроки рецепта

1

Чорнослив заливаємо окропом, залишаємо на 15-20 хвилин. Ретельно
промиваємо, викладаємо на серветку для підсихання.

2

Кожну сливку фаршируємо волоськими горішками й розкладаємо у креманки або інший посуд.

3

До сметани додаємо цукор, ваніль і збиваємо до пишної маси й повного розчинення цукру.

4

Збиту сметану викладаємо зверху фаршированих слив. Цей простий десерт можна також викладати шарами, але останнім шаром має бути сметанковий крем.

5

Посипаємо наш швидкий і смачний десерт чорнослив з горіхами тертим шоколадом, трішки охолоджуємо й смакуємо!

Чорнослив з горіхами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори