Чілі кон карне

АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка30 хвПриготування2 годs 30 хвЗагальний час3 годs

Улюблена страва детектива Коломбо не для тих, хто вагається чи любить гостре. Тому будьте обережні, коли виконуватимете вказівки рецепту. Можна зменшити гостроту страви, замінивши гострий чілі на паприку, проте пам’ятайте - справжнє чілі кон карне має бути пряним.

 1 кг дрібно нарізаної яловичини чи фаршу (при бажанні)
 750 гр замоченої на ніч темної фасолі
 2 цибулини
 3 зубчики часнику
 1 солодкий перець
 400 гр цілих помідорів без шкірки або нарізаних шматками1 банка
 500 мл бульйону (1 кубик)
 сіль
 1 ч. л. кумину
 1 ч. л. сушеного орегано
 2 ч. л. солодкої паприки
 0,50 ч. л. чілі
 Соус табаско
1

Вам знадобиться велика каструля з грубими стінками. Обсмажити там в оливковій олії нарізані цибулю та часник, тоді додати м'ясо та готувати протягом 5 хв.

2

Додати прянощі, соус табаско (відповідно до ваших вподобань), посолити і ретельно вимішати. Додати бульйон, помідори, нарізаний кубиками солодкий перець, фасолю та готувати під кришкою протягом 2 год на маленькому вогні. При потребі – додати трішки води.

blank

Інгредієнти

 1 кг дрібно нарізаної яловичини чи фаршу (при бажанні)
 750 гр замоченої на ніч темної фасолі
 2 цибулини
 3 зубчики часнику
 1 солодкий перець
 400 гр цілих помідорів без шкірки або нарізаних шматками1 банка
 500 мл бульйону (1 кубик)
 сіль
 1 ч. л. кумину
 1 ч. л. сушеного орегано
 2 ч. л. солодкої паприки
 0,50 ч. л. чілі
 Соус табаско

Кроки рецепта

1

Вам знадобиться велика каструля з грубими стінками. Обсмажити там в оливковій олії нарізані цибулю та часник, тоді додати м'ясо та готувати протягом 5 хв.

2

Додати прянощі, соус табаско (відповідно до ваших вподобань), посолити і ретельно вимішати. Додати бульйон, помідори, нарізаний кубиками солодкий перець, фасолю та готувати під кришкою протягом 2 год на маленькому вогні. При потребі – додати трішки води.

blank

Чілі кон карне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори