Закрутки

Огірки з кетчупом чилі

Простий рецепт допоможе законсервувати на зиму чудові огірки з кетчупом чилі – тверді, з легкою кислинкою, доволі приємною гостротою. Рецепт огірків з кетчупом чилі оригінальний – без стерилізації, вони чудово зберігаються всю зиму.

Огірки з кетчупом чилі Читати далі »

огірки

Щавель на зиму

Щавель на зиму – це проста та корисна заготовка. Звичайнісінький щавель – джерело клітковини та вітамінів. Щавель на зиму, залитий окропом із сіллю, може зберігатися кілька років, не втрачаючи своїх смакових властивостей.

Щавель на зиму Читати далі »

щавель

Борщова заправка

Смачний борщ можна зварити взимку швидко і легко, якщо восени приготувати борщову заправку. Борщова заправка – дуже потрібна консервація на зиму для всіх файних господинь. Наш рецепт класичної заправки для борщу включає знайомі всім інгредієнти: буряк, морква, помідори, цибуля. Заправка виходить смачною, яскравою та зберігає більшу частину корисних речовин, якими славиться червоний буряк. Завдяки цій заправці ароматний, наваристий борщ можна зварити за 25 хвилин. Тож, взимку часу на приготування борщу дбайливим господиням знадобиться менше. Борщова заправка на зиму – це ідеальний спосіб зберегти поживність, вітаміни, смак, аромат літніх овочів.

Борщова заправка Читати далі »

борщова заправка

Гарбузова ікра на зиму

Один з головних персонажів осіннього сезону – гарбуз. Найпопулярніший овоч славиться корисністю, поживністю і легкістю в приготуванні. Оскільки гарбуз може зберігатися довгий час, ви точно встигнете скуштувати різноманітні варіації гарбузових страв. Кращі рецепти з яскравим овочем читайте в кулінарній добірці Файних рецептів.

Гарбузова ікра на зиму Читати далі »

гарбузова ікра

Полуничне варення

Полуницю використовують не тільки для компоту чи створення різноманітної випічки, але й для домашньої закрутки. Полуничне варення вважається одним з найсолодших видів домашнього варення, якому віддають перевагу більшість господинь та дітей. Його смак просто неперевершений, а насиченість та густота заслуговують особливої похвали. Полуниця у цьому сиропі вважається як спеціальний мармелад.

Полуничне варення Читати далі »

Полуничне варення

Квашена капуста

Все, що вам потрібно, або смачна квашена капуста з явилась на вашому столі – білокачанна капуста, сіль, великий посуд та кілька днів. Дуже смачно квасити капусту відразу з морквою чи кмином. Немає необхідності квасити капусту у великих кількостях на всю зиму, з часом вона втрачає хрумкість і стає надто кислою, та й зі зберіганням більше клопоту.

Квашена капуста Читати далі »

квашена капуста

Аджика з помідорів і перцю

Існує безліч рецептів приготування аджики з помідорів: з делікатним м’яким смаком чи дуже-дуже пекучої, з додаванням червоного перцю, паприки, часнику, тощо. Як і червоний борщ, рецепт у кожної господині власний, перевірений роками, до смаку своїм домашнім. А ми рекомендуємо приготувати аджику з перцю на зиму за класичним рецептом з вишуканим пікантним смаком.

Аджика з помідорів і перцю Читати далі »

Аджика
Прокрутити вгору