Випічка

Пиріг зі сливами

Майже, як в пісні – і з сиром пироги! Але ж пиріг з сливами найкраще приготувати саме зараз, у розпал сезону, а з сиром можна протягом року випікати. Пироги зі сливами, в залежності від ваших уподобань, можна спекти з будь-якого тіста – пісочного, бісквітного, листкового, на дріжджах. Головне – щоб сливи не були занадто кислими. Проте, невеличка кислинка не завадить, солодке тісто чудово врівноважує сливовий присмак.

Пиріг зі сливами Читати далі »

пиріг зі сливами

Класичний кекс

Цей кекс на сметані, на відміну від масляного, більш повітряний та легкий. Ми пропонуємо рецепт сметанного кексу зі згущеним молоком, але ви можете його трішки змінити й приготувати кекси з бананом. Або додати до основного рецепта 1 ст. л. какао і у вас вийде шоколадний кекс. Рецепт простий і зовсім недорогий.

Класичний кекс Читати далі »

кекс

Кіш Лорен з куркою та грибами

Кіш Лорен – це оригінальний відкритий французький пиріг з солонуватого пісочного або рубленого тіста з м’ясною начинкою. Смакує у холодному вигляді й гарячому, на сніданок, обід та вечерю. Перед запіканням кіш за рецептом зазвичай заливають соусом і посипають тертим твердим сиром. Взагалі у французькій кухні є багато й інших рецептів випічки, але із солодкою начинкою, наприклад, десерт клафуті з вишнею або шарлотка з яблуками.

Кіш Лорен з куркою та грибами Читати далі »

Кіш з куркою

Вишиванка

Цей неймовірно смачний пляцок приготувати зовсім нескладно, навіть не дуже досвідчена господиня з ним чудово впорається. І зовсім не обов’язково чекати Дня вишиванки – можна потішити такими приємними солодощами своїх близьких і просто так, без усякої на то нагоди.

Вишиванка Читати далі »

пляцок вишиванка

Американський гарбузовий пиріг

Від звичних нам страв з гарбузом, американський гарбузовий пиріг за рецептом містить дуже багато спецій. Завдяки використанню імбиру, гвоздики, мускатного горіха, кориці, звичайнісінький пиріг з гарбуза набуває дуже вишуканого смаку. Торт з гарбуза – американська традиційна страва на Різдво, під час осінніх свят, коли з’являється свіжий врожай.

Американський гарбузовий пиріг Читати далі »

гарбузовий пиріг

Яблучний пиріг

Якщо ви шукаєте, як приготувати яблучний пиріг, ми поділимося дуже смачним рецептом. Звичайно, яблучний пиріг на кефірі – рецепт абсолютно легкий. Тож розповімо, як приготувати пиріг з яблуками справжній і найніжніший – на дріжджовому тісті. Навіть на другий день спечений за цим рецептом яблучний пиріг не зачерствіє, якщо, звичайно, раптом щось залишиться.

Яблучний пиріг Читати далі »

Яблучний пиріг

Горішки зі згущеним молоком

Колись горішки, грибочки, шишечки вважалися дуже оригінальним десертом. Не у кожної господині була спеціальна форма для випікання, та й щоб спекти смачні охайні горішки потрібні певні навички. Сьогодні купити готові горішки зі згущонкою можна легко, але домашні, звісно, смакують краще. Швидше записуйте рецепт горішків у горішниці, готуйте та смакуйте з насолодою.

Горішки зі згущеним молоком Читати далі »

горішки

Бісквіт

Чого тільки не зустрінеш у рецептах бісквіта – соду і розпушувач, сметану і вершкове масло, крохмаль і згущене молоко. Хтось збиває білки й жовтки окремо або разом. Утім, у приготуванні бісквіта є прості секрети: чіткі пропорції, правильне поєднання інгредієнтів, оптимальна температура. Спробуйте цей рецепт бісквіта – одразу відчуєте, яким має бути справжній десерт!

Бісквіт Читати далі »

Бісквіт
Прокрутити вгору