Вечеря

Нагетси домашнього приготування

Курячі нагетсти – це страва, виготовлена з курячого м’яса, яке перемелюють, формують довгими прямокутними шматочками, обвалюють у паніровці а тоді обсмажують чи запікають. Винайдені в 1950-х роках вони стали популярним продуктом ресторану швидкого харчування, а також зазвичай продаються як заморожений продукт для домашнього вживання.

Нагетси домашнього приготування Читати далі »

Нагетси

Піца на будь-який смак

Відколи італійська піца стала неймовірно популярною, її ресторанні рецепти швидко перейшли на домашні кухні багатьох господинь по всьому світу. Але не завжди домашня піца виходить такою як в італійських ресторанах і піцеріях. Секрет піци криється в температурі, при якій випікається піца, а саме 350 градусів і вище.

Піца на будь-який смак Читати далі »

Піца

Картопляно-гречаний пиріг

Якщо ви бажаєте мати під рукою швидкий і простий рецепт пісної страви на кожен день – спробуйте наш картопляно-гречаний пиріг. Цей рецепт характерний для західних регіонів України і, хоча, його приготування може дещо відрізнятись, два основні інгредієнти злишаються незмінними.

Картопляно-гречаний пиріг Читати далі »

Запіканка картопляна

Запечена картопля по-селянськи в духовці

Можна тільки здогадуватися, що готували наші далекі предки, коли ще картопля, завдяки Колумбу, не потрапила до Європи. Без картоплі сьогодні – ну просто ніяк! Печена картопля в духовці може бути звичайною повсякденною стравою або вишуканою. Рецепт на піст – ціла картопля, запечена в духовці, святковий смачний рецепт – картопля, запечена в рукаві з м’ясом та грибами. Адже смачних рецептів картоплі по-селянськи у кожної господині є декілька: з сиром, шкварками, з овочами, запечена молода картопля – варіантів безліч.

Запечена картопля по-селянськи в духовці Читати далі »

Запечена картопля

Пісний плов з овочами

Пісний плов можна приготувати так само, як звичайний. Тільки, у рецепті плову на піст, замість м’яса, обсмажимо будь-які овочі – моркву, капусту, баклажани. Вийде досить калорійна поживна пісна страва. Можете спробувати традиційний рис у рецепті плову замінити перловкою або ячною крупою, буде не менш смачний вегетаріанський плов.

Пісний плов з овочами Читати далі »

Рис з овочами

Капустяні котлети пісні: дуже смачний рецепт

Рецепт приготування котлет з капусти зовсім не дорогий. У цій страві використовується не дуже багато інгредієнтів, водночас капустяні котлети з манкою виходять апетитними на вигляд, а за смаком нагадують пиріжки з капустою. Якщо бажаєте приготувати під час посту щось смачне, котлети капустяні чудово урізноманітнять ваше меню.

Капустяні котлети пісні: дуже смачний рецепт Читати далі »

Веганські котлети з капусти

Вареники з капустою

Домашні вареники – це дуже проста, але смачна й ситна їжа. Начинку можна підбирати на свій смак, в результаті отримуючи другу страву або десерт. Сьогодні у нас в смачних рецептах пісних страв перший варіант – спробуємо приготувати ароматні й ніжні вареники з квашеною капустою. Гарантовано смачні!

Вареники з капустою Читати далі »

Вареники з капустою

Гречані котлети з грибами

Мабуть, не знайдеться нікого, кому б не подобалася гречана каша або гречаний суп. А які смачні виходять гречаники без м’яса! Рецептів дуже багато, є зовсім прості – гречка та й гречка, а є такі собі імпозантні – гречаники з яйцем та зеленню, з сиром і навіть зі смородиною. А Файні рецепти пропонують приготувати сьогодні не тільки прості котлети з гречки, а й оригінальні пісні гречані котлети з грибів. Вони матимуть відмінний та водночас приємний смак. Сподіваємося, вам сподобається!

Гречані котлети з грибами Читати далі »

Гречані котлетки

Банош – легенда Карпат

Традиційна гуцульська страва банош – бануш, токан, чир, це кукурудзяна каша на вершках, готувати її просто і швидко. Але секрет все ж таки є – зазвичай готують виключно чоловіки на відкритому вогнищі, так, аби димом пропах та сили від вогню набрався. А ще – на жирній домашній сметані. У цьому й відмінність баношу від мамалиги, яку варять на воді, а потім нарізають ножем, як пиріг.

Банош – легенда Карпат Читати далі »

Банош

Бограч: багато м’яса і багато паприки

Бограч – рецепт національної угорської страви, популярної в Закарпатті, нині відомої на всю Україну. Насправді схожі страви є й в інших кухнях світу – плов, печеня. Але справжній бограч приготувати можна лише на відкритому вогні. Скоріше записуйте рецепт бограча та смакуйте з задоволенням.

Бограч: багато м’яса і багато паприки Читати далі »

Рецепт бограчу

Грецький салат xopіaтіки

У самій Греції цю вишукану страву називають xopіaтіки (χωριάτικη σαλάτα), а в інших країнах – грецьким салатом. В кожній національній кухні зазвичай є подібні легкі страви, але грецький салат популярний у багатьох країнах. Найсвіжіші овочі, духмяні спеції, оливки, фета – грецький салат пахне свіжим подихом моря, спокоєм відпочинку й теплим літом.

Грецький салат xopіaтіки Читати далі »

Грецький салат
Прокрутити вгору