Торти

Крухе тісто

Кількість тіста з даного рецепта вистачає на 2 форми для тарта діаметром 24-26 см. Тісто можна використати відразу по тому, як воно відлежиться в холодильнику або зберігати в холодильнику протягом 2 днів. Можна заморозити, розділивши на необхідні порції, але розморожувати його потрібно поступово. Не перемішувати, бо інакше тісто втратить свою крухість.

blank

Ароматний сметанник

Це один з найпопулярніших десертів більшості господинь. Готується сметанник надзвичайно легко та швидко. Ми підготували смачний рецепт сметанника, який є не надто солодким та злегка кислуватим. Основу торта складає крем зі сметани, який має ніжну текстуру та чудовий аромат.

Бісквітний торт з полуницею

Бісквіт: смачні нюанси

Дехто вважає, що рецепт бісквіта вигадали у Британії 500 років назад, проте археологи стверджують, що у 7 столітті до н. е. вже був відомий бісквіт – простий хліб, який без додавання масла або жирів протягом довгого часу не псувався, не піддавався цвілі. Для кочівників та у далеких військових походах такі хлібці заміняли інший харч. А ми приготуємо класичний бісквіт на 5 яєць, який можна використовувати як основу для пляцків чи рулетів, наприклад, для бісквітного торту з клубнікою чи подавати просто так.

морквяний пиріг

Морквяний пиріг

Морквяний пиріг – швидкий і простий рецепт. Соковитий, ніжний і пухкий, такий пиріг оцінять і діти, і дорослі. Дуже добре смакує з міцним чорним чаєм або кавою. А кожна досвідчена господиня у своїй книзі рецептів безумовно має кілька видів такого пирога.

кекс

Класичний кекс

Цей кекс на сметані, на відміну від масляного, більш повітряний та легкий. Ми пропонуємо рецепт сметанного кексу зі згущеним молоком, але ви можете його трішки змінити й приготувати кекси з бананом. Або додати до основного рецепта 1 ст. л. какао і у вас вийде шоколадний кекс. Рецепт простий і зовсім недорогий.

пляцок вишиванка

Вишиванка

Цей неймовірно смачний пляцок приготувати зовсім нескладно, навіть не дуже досвідчена господиня з ним чудово впорається. І зовсім не обов’язково чекати Дня вишиванки – можна потішити такими приємними солодощами своїх близьких і просто так, без усякої на то нагоди.

торт захер

Торт «Захер»

Рецепт цього вишуканого десерту випадково вигадав учень кондитера 16-річний Франц Захер ще у 1832 році. І, як часто трапляється, рецепт забули на десятиліття. Проте через 100 років навіть відбулися судові процеси з приводу права використання оригінальної назви торту «Захер».

Бісквітний торт з полуницею

Бісквітний торт з полуниці

Сезон полуниці дарує нам можливість приготувати та насолодитися неперевершеним фруктовим бісквітом. Всім ласунам сподобається бісквітний торт зі сметанковим кремом. Для бісквіту потрібно прості інгредієнти: яйця – 6 шт, цукор – 150 гр, мука – 200 гр, вершки, полуниці, розпушувач.

Шарлотка

Шарлотка з яблуками

Деякий час рецепт шарлотки з яблуками це був бісквітний десерт з яблуками та кремом. Нині залишилася просто шарлотка з яблуками – чудовий варіант швидкої випічки на кожен день. Продукти завжди доступні, часу потрібно мінімум. А, коли неймовірний аромат наповнює все навколо, так складно дочекатися, коли нарешті можна насолодитися шарлоткою з чашечкою кави або чаю.

Шоколадний пиріг

Шоколадний пиріг

Шоколадний пиріг, який дуже просто готувати і який не вимагає великої кількості інгредієнтів.

Торт мідний вершник

Торт “Мідний вершник”

Торт “Мідний вершник” з медовими і маковими коржами прекрасно доповнить будь-який святковий стіл.

Догори