Перші страви

Ідеї, що приготувати на перше

У багатьох сім’ях рецепти перших страв передаються від мами до доньки. Пропорції, спосіб подачі – рецепти супів відрізняються кардинально. Це гороховий або грибний суп, український борщ з пампушками й бограч, гострий харчо та солянка, іспанський гаспачо та грузинські чанахи. Вони смакують холодними та гарячими, з тостами чи сухариками.

Пісний капусняк

Пісні перші страви – чудова альтернатива насиченого сніданку. Особливо, коли варто утриматися від м’яса. Пісний капусняк, на відміну від класичного капусняка зі свинячими реберцями, вийде нежирним та поживним. Капусняк, приготований за моїм простим рецептом, має чудовий аромат, який не залишить нікого байдужим.

Пісний капусняк Читати далі »

капусняк

Зелений борщ

Зелений борщ зі щавлем – одна з тих страв, смак яких нас завжди повертає у дитинство. Проста сезонна страва без якої складно уявити собі літо. Готується зелений борщ швидко та буде під силу навіть кулінарам-початківцям. Чудово смакує як на м’ясному відварі, так і пісною стравою

Зелений борщ Читати далі »

зелений борщ

Пісний борщ без м’яса

Більшість господинь часто готують пісні страви на вечерю та на кожен день. Враховуючи м’ясну природу українського борщу, дехто вважає, що пісний борщ має не такий смак. Зовсім ні – якщо правильно приготувати за смачним рецептом, не пожалкувати гарного буряка, борщ пісний вийде поживним з багатим насиченим смаком! Сьогодні на обід пропонуємо один зі смачних рецептів пісних страв. Острівок густої сметани зі свіжою зеленню посередині духмяного, яскраво-червоного озера наваристого борщу змусять вас негайно покуштувати пісний борщ з грибами від Файних рецептів!

Пісний борщ без м’яса Читати далі »

Рецепт борща на піст

Бограч: багато м’яса і багато паприки

Бограч – рецепт національної угорської страви, популярної в Закарпатті, нині відомої на всю Україну. Насправді схожі страви є й в інших кухнях світу – плов, печеня. Але справжній бограч приготувати можна лише на відкритому вогні. Скоріше записуйте рецепт бограча та смакуйте з задоволенням.

Бограч: багато м’яса і багато паприки Читати далі »

Рецепт бограчу

Чанахи – овочі та м’ясо – смачний рецепт

Чанахи – вишукана та поживна страва грузинської кухні. Приготування страви займає певний час, але чанахи – дуже духмяна та смачна страва. В залежності від способу приготування чанахи, можете отримати першу або другу страву.

Чанахи – овочі та м’ясо – смачний рецепт Читати далі »

Чанахи

Запашний борщ: класичний рецепт

За однаковим рецептом борщ може зробити багато хто, але вийде смачно не у всіх. У нас з вами вийде, в інших – ні. Уявіть – над глибокою тарілкою з густим яскраво-червоним борщиком піднімається прозоре марево! Духмяний запах не можна сплутати ні з чим!

Запашний борщ: класичний рецепт Читати далі »

Борщ у тарілці
Прокрутити вгору