На Пасху

Сирна запіканка з манкою

Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися та протерти сир через сито. У сирну масу додається манна крупа з молоком, завдяки чому запіканка виходить ніжною та добре тримає форму.

Сирна запіканка з манкою Читати далі »

Котлети у духовці

Дізнайтеся про переваги запікання котлет у духовці і про те, як зробити їх дуже соковитими та неймовірно смачними. Сподіваємося, що вам стане у пригоді наш простий рецепт котлет у духовці, приготування яких забере у вас небагато часу та сил.

Котлети у духовці Читати далі »

Пухка сирна паска

Наближається одне з найбільшим свят року – Великдень. Кожна родина відповідально відноситься до цього свята. Приготування паски – одне із найголовніших завдань кожної господині. Скільки пекти паску та як зробити її змушує звертатитись багатьох до поширених та цікавих рецептів. Ми підготували вам рецепт пухкої, смачної, солодкої та ароматної сирної паски, яка обов’язково сподобається вашій родині.

Пухка сирна паска Читати далі »

паска і каршанки

Паска заварна

Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в тому, що така паска повільніше черствіє і довше залишається свіжою. Рецепт розрахований на 4 паски середнього розміру.

Паска заварна Читати далі »

паска заварна

Сирна паска

Традиційно сирна паска без випічки була поширена далеко не на всій території України, в основному на Полтавщині та Чернігівщині. Фактично – це сирна маса, збита з цукром, сметаною, маслом, ваніллю та цукатами. Її викладали спеціальною гіркою, наносили літери ХВ та щедро оздоблювали. На 10-12 осіб. Час приготування 1 год. Час на охолодження – ніч.

Сирна паска Читати далі »

сирна паска

Помадки для прикрашення випічки чи паски

Ми пропонуємо вам декілька простих та перевірених рецептів приготування білої глазурі для оздоблення пасок чи розмальовування пряників. Для кожного з цих рецептів вам знадобиться цукрова пудра. Ви можете купити готову пудру або приготувати свою, просто змоловши цукор в кавомолці.

Помадки для прикрашення випічки чи паски Читати далі »

паски і крашанки

Паска “Краффін”

Пасхальна випічка повинна бути смачною, ароматною і красивою. Пропонуємо прикрасити ваш великодній стіл оригінальним і смачним рецептом паски “Краффін”, з ніжною здобною м’якушкою і хрусткою скоринкою.

Паска “Краффін” Читати далі »

Паска краффін

Паска на згущеному молоці

Паска на згущеному молоці – смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски на згущеному молоці – простий та легкий. Для приготування паски вам знадобиться борошно, молоко, згущене молоко та дріжджі.

Паска на згущеному молоці Читати далі »

Паска на Великдень
Прокрутити вгору