Автор рецептів

Пухка сирна паскаBy МаріяНаближається одне з найбільшим свят року – Великдень. Кожна родина ретельно до цього свята. Приготування паски – одне із найголовніших завдань кожної господині. Скільки пекти паску та як зробити її змушує звертатитись багатьох до поширених та цікавих рецептів. Ми приготували для вас рецепт пухкої, смачної, солодкої та ароматної сирної паски, яка обов’язково сподобається вашій родині. Отже, як готується пухка сирна паска.
Лагман з яловичиниBy МаріяЦе надзвичайно апетитна страва, яка доповнить як святковий, так і буденний стіл. Соковитість, насиченість та яскраво виражений смак просто збивають з ніг та змушують насолодитися кожним шматочком страви. Ваші рідні точно оцінять лагман.
Рахат-лукумBy МаріяВідомий турецький кондитерський вибір рахат-лукум привернув увагу багатьох людей своїм ніжним та водночас вишуканим смаком. Готується десерт надзвичайно легко та просто. Ми готуємо з додаванням горіхів, проте, якщо ви їх не любите, то можете замінити на щось інше.
Домашня ковбасаBy МаріяЯкщо ви поціновувач м’ясних продуктів, то цей рецепт однозначно сподобається вам. Домашня українська ковбаса – що може бути ще краще?! Це натуральний домашній продукт, з надзвичайним смаком та ароматом. Вона чудово пасуватиме до святкового столу, смакуватиме з печеною картоплею, булгуром та іншими стравами. Зверніть увагу, хтось вважає краще перемелювати м’ясо у м’ясорубці, а дехто радить цього уникати. Тому вони нарізають його ножем на тонкі кубики. Також, ви можете поєднувати два види м’яса, але обов’язково зважайте на їхню жирність. Домашня ковбаса буде надзвичайно смачна, якщо ви дотримуватиметесь балансу між жирним м’ясом та нежирним. Дехто з господарів додають ще гірчицю та відкладають м’ясо на 1-2 дні, попередньо добре перемішавши його та «відбивши». Останній спосіб виконують таким чином: вимішуйте фарш як тісто, піднімайте та кидайте знову у миску, потім піднімаєте та знову кидаєте. Чим довше ви це робите, тим смачніший фарш отримуєте.
Салат з баклажанівBy МаріяСалат з баклажанів - смачна закрутка на зиму з пікантним смаком. Він чудово доповнить основну страву та додасть аромату.
Ароматні купати зі свининоюBy МаріяЦе злегка пікантні ковбаски, які відзначаються неабияким смаком та ароматом. Скуштувати їх один раз, ви захочете приготувати купати неодноразово для своєї сім’ї чи друзів. Перед подачею на стіл, їх потрібно підсмажити до золотистого скоринки. Ця страва відмінно поєднується з гірчицею, печеними та свіжими овочами.
Запіканка з броколі та куркоюBy МаріяАроматний та смачний пиріг з броколі та куркою стане відмінним атрибутом вашого столу. Ви можете смакувати його як основну страву, так і як доповнення до курячого бульйону.
Ароматний сметанникBy МаріяЦе один з найпопулярніших десертів більшості господинь. Готується сметанник надзвичайно легко та швидко. Ми підготували смачний рецепт сметанника, який є не надто солодким та злегка кислуватим. Основу торта складає крем зі сметани, який має ніжну текстуру та чудовий аромат.
Вафельні трубочкиBy МаріяВафлі відмінно підійдуть для смакування разом з чашкою чаю, кави та іншого солодкого напою. Щоб приготувати самотужки цей десерт, вам знадобиться вафельниця та бажання творити. Найчастіше для начинки використовують згущене молоко у поєднанні з горіхами. Ми підготували рецепт ароматних та хрустких вафель з насиченим та солодким пломбіром. Ви можете використовувати куплений пломбір або ж приготувати у домашніх умовах.
Полуничне варенняBy МаріяПолуницю використовують не тільки для компоту чи створення різноманітної випічки, але й для домашньої закрутки. Полуничне варення вважається одним з найсолодших видів домашнього варення, якому віддають перевагу більшість господинь та дітей. Його смак просто неперевершений, а насиченість та густота заслуговують особливої похвали. Полуниця у цьому сиропі вважається як спеціальний мармелад.
Яблучний штрудельBy МаріяЯблучний штрудель відзначається особливою прихильністю у господинь – його можна готувати протягом цілого року. Ми підготували простий смачний рецепт яблучного штруделя з витяжного тіста.
Домашній пломбір з вафлямиBy МаріяЛіто – це саме той час для освіжаючих напоїв та холодного і водночас смачного морозива, яке приносить задоволення. Більшість віддають перевагу домашньому приготуванню десерту. Одним з найпоширеніших залишається пломбір, який відзначається насиченим смаком та ароматом. Існують безліч рецептів його приготування. Ми підготували рецепт домашнього пломбіру, який вам однозначно сподобається.
Смачні еклери в домашніх умовахBy МаріяЕклери – це один з найулюбленіших десертів, який заполонив серця багатьох жінок та чоловіків. М’якість тіста та приємний аромат справлять на вас чудові враження. Ми підготували простий рецепт смачних еклерів, який точно вразить вас та вашу сім’ю. Вони відмінно підійдуть до чаю, кави та як перекус.
Апельсиновий алкогольний коктейльBy МаріяПочаток літа не за горами, а це означає, що варто переходити на освіжаючі коктейлі. Теплі вечори, насичені вихідні дні змусять вас відпочивати та насолоджуватися теплим літнім повітрям та часом. Відмінним доповненням такого вечора, а інколи й дня стануть насичені алкогольні коктейлі. Фаворитами більшості жінок залишається Апероль або ж коктейлі на основі апельсинового соку.
Хачапурі по-домашньомуBy МаріяХачапурі – це ситна та ароматна грузинська випічка, яка останнім часом зазнала безліч перетворень та доповнень. Кожна кухня готує її по-своєму, з додаванням певних видів сиру. Ми підготували рецепт пухкого тіста, яке поєднує у собі насичений смак сиру, золотисту хрумку скоринку та надзвичайний аромат. Саме у цьому рецепті, ви можете обрати будь-який сир на ваш смак та вподобання.
Пухкі круасани зі згущеним молокомBy МаріяКруасани – це пухка та ароматна французька випічка, яка відома на весь світ. Створити подібні - доволі непросто. Ми підготували рецепт ароматних та пухких круасанів зі згущеним молоком, які готуються швидко. Мінімум сил, часу та продуктів – те, що треба! Ці круасани стануть відмінним десертом до чаю та кави. Аромат випічки ще довго кружлятиме у вашому домі.
Грибний паштет з грінкамиBy МаріяГрибний паштет – це ідеальний варіант сніданку або ж перекусу. Він насичений грибним смаком та легкою пікантністю завдяки часнику та перцю. Смакувати грибний паштет найкраще з грінками або разом із м’ясною стравою. Труднощів приготування не викликає, все доволі легко та просто.
Соковитий салат з шинкою та капустоюBy МаріяБажаєте приготувати якусь нову страву? Тоді вам однозначно сюди! Ми пропонуємо вам рецепт соковитого салату із шинкою та капустою, інгредієнти яких чудово поєднуються та доповнюють один одного. Приготування не викликає труднощів та не займає багато часу.
Картопляний омлетBy МаріяКартопляний омлет – легка та проста страва, яка не вимагає особливих зусиль у приготуванні. Все, що вам знаходиться – це картопля, яйця та трішки ентузіазму. Ми впевнені, що картопляний омлет згодом стане вашим улюбленим.
Овочеве рагуBy МаріяЗ приходом Великого Посту більшість людей намагаються стримувати себе у вживанні м'ясних страв, а деколи – й молочних. Ми підготували смачний рецепт овочевого рагу, яке насичене ароматною капустою та морквою. Особливої складності приготування не становить, все досить легко та просто.
Гаспачо – іспанський холодний супBy МаріяВідомо, що гаспачо – це традиційна холодна іспанська страва. Якщо ви любите пробувати щось нове, тоді вам сюди! У ньому поєднуються лише свіжі та натуральні овочі. Пікантний смак, чудовий аромат та поживність - гарантовані!
М’які пончики із вишневою начинкоюBy МаріяПропонуємо рецепт м’яких пончиків із вишневою начинкою та надзвичайно пахучим ароматом. Приготування пончиків з вишневою начинкою не викликає труднощів, адже рецепт досить простий та легкий.
Прокрутити вгору