Автор рецептів

Бельгійські вафліBy МихайлоРецепт бельгійських вафель, як ми можемо здогадатися по назві, прийшов з Бельгії, а точніше з Брюсселя. Сталося це в середині ХХ століття і відтоді бельгійські вафлі не втрачають своєї популярності. У класичному варіанті бельгійські вафлі подаються зі збитими вершками і трускавками, але такої особливої популярності вони набули також завдяки своїй універсальності - ви зустрінете бельгійські вафлі в меню дорогих ресторанів, на ятках з вуличною їжею, їх можна їсти на сніданок, на десерт, як перекус, давати дітям до школи, супроводжувати основну страву і так далі. Особливість бельгійських вафель в тому, що вони доволі товсті, з легкою повітряною текстурою, хрусткі зверху і ніжні всередині. Готувати їх просто, рецептів безліч і єдине, що вам потрібно - це вафельниця та фантазія. Для того, аби приготувати бельгійські вафлі, достатньо 15-20 хвилин і дуже простий набір інгредієнтів. Ми підготували рецепт бельгійських вафель без молока, з додаванням йогурту та підручних компонентів.
Кутя на Різдво: з медом, горіхами і родзинкамиBy МихайлоКолись у дуже давні часи, перш ніж їсти кутю, її тричі підкидали на ложці, щоб вона гарно прилипла до стелі. Якщо більше пшениці, буде гарний врожай, а якщо маку – добре роїтимуться бджоли. Щороку перед Різдвом усі господині пригадують як готувати кутю. Саме з куті починається Свята вечеря. Рецептів приготування куті є безліч, з поєднанням різних смачних інгредієнтів. Ось класичний рецепт куті з медом, горіхами і родзинками та кілька прикладів особливої куті.
Бісквітний торт з полуниціBy МихайлоСезон полуниці дарує нам можливість насолодитися неперевершеним бісквітним тортом з полуницею. Гарно збиті білки та жовтки надають фруктовому бісквіту особливу пишність. Безсумнівно, всім ласунам сподобається бісквітний торт з полуницею та сметанковим кремом.
Прокрутити вгору