Угорська

Ліниві голубці

Спитаєте, чим добрий наш рецепт лінивих голубців? Усім! Приготувати їх можна дуже швидко, не потрібно кулінарної майстерності преміум класу, смак – як у класичних голубців. А якщо ще й прикрасити зеленню, подати до столу гарну сметану – буде неперевершено!

Ліниві голубці Читати далі »

ліниві голубці

Шарлотка з яблуками

Деякий час шарлотку з яблуками вважали бісквітним десертом з яблуками та кремом. Нині залишилася просто шарлотка з яблуками – рецепт чудової швидкої випічки на кожен день. Продукти завжди доступні, часу потрібно мінімум, щоб насолодитися шарлоткою з чашечкою кави або чаю.

Шарлотка з яблуками Читати далі »

Шарлотка

Домашній майонез за 5 хвилин

Найперший рецепт домашнього майонезу вигадали для французького короля-гурмана. Завдяки смачним домішкам, можна зробити майонез у домашніх умовах – рецепт чудово доповнюється прянощами, соком буряка, червоним перцем.

Домашній майонез за 5 хвилин Читати далі »

Домашній майонез

Яблучний штрудель: смачний десерт

Справжній яблучний штрудель важко назвати швидким десертом. Та й до простих десертів його віднести складно, але насправді приготувати штрудель може кожна господиня. Звичайно, це не миттєва шарлотка, але спробуйте – і ви переконаєтеся, що приготувати за нашим рецептом цей смачний десерт приємно і цікаво!

Яблучний штрудель: смачний десерт Читати далі »

Штрудель десерт

Банош – легенда Карпат

Традиційна гуцульська страва банош – бануш, токан, чир, це кукурудзяна каша на вершках, готувати її просто і швидко. Але секрет все ж таки є – зазвичай готують виключно чоловіки на відкритому вогнищі, так, аби димом пропах та сили від вогню набрався. А ще – на жирній домашній сметані. У цьому й відмінність баношу від мамалиги, яку варять на воді, а потім нарізають ножем, як пиріг.

Банош – легенда Карпат Читати далі »

Банош
Прокрутити вгору