Грузинська

Рецепт лаваша

Ароматний лаваш став основою окремого напряму в кулінарії з приготування чудових і дуже різноманітних закусок. Існує велика кількість рецептів приготування лаваша. Ми ж пропонуємо дуже смачний пухкий лаваш на дріжджах!

Рецепт лаваша Читати далі »

blank

Хачапурі по-аджарськи

Хачапурі по-аджарськи – один із найпопулярніших і найвідоміших рецептів. Хачапурі по-аджарськи являє собою відкритий пиріжок у вигляді човника з начинкою, що складається з великої кількості розплавленого сиру та жовтка.

Хачапурі по-аджарськи Читати далі »

blank

Хінкалі

Рецепт класичних хінкалі – це грузинські хінкалі. Приготувати хінкалі не так просто, як здається, головна хитрість тут в умінні загортати хінкалі зі складочками.
Тісто для хінкалі схоже на тісто для добре відомих нам пельменів. Рецепт хінкалі українською залишає вибір м’яса за вами: яловичина, свинина або баранина.

Хінкалі Читати далі »

blank

Соус ткемалі

Як приготувати соус ткемалі зі слив в домашніх умовах, чудово знає будь-яка грузинська господиня. Адже головний інгредієнт – слива, росте у кожному подвір’ї. Наш рецепт – справжнісінький грузинський соус ткемалі: саме так роблять цю приправу у Західній Грузії. Кислуватий, в міру гострий соус просто ідеальний до смаженого або запеченого м’яса!

Соус ткемалі Читати далі »

blank

Суп харчо

У різних областях Грузії готують суп харчо по-різному. Ми представляємо класичний грузинський рецепт супу харчо українською зі звичних для нашого столу інгредієнтів. Можна використовувати яловичину, якщо хочете суп харчо нежирний, баранину – харчо буде більш поживним та калорійним.
Помідори у рецепті супу харчо додають необхідну кислість замість аличі. Або можна використовувати чорнослив чи гранатовий сік. І не варто забувати головний секрет, як приготувати суп харчо в домашніх умовах – пряних спецій і зелені не шкодувати.

Суп харчо Читати далі »

blank

Корейка на кістці в духовці

Перш за все зазначимо, що запечена в духовці корейка на кістці – смачна страва одразу з кількома перевагами. По-перше, якщо ви надаєте перевагу м’ясу з мінімальною кількістю жиру, то свиняча корейка – ідеальний вибір. По-друге, страва виглядає святково, а значить шукати оригінальні ідеї до приходу гостей не потрібно. По-третє, це м’ясо дуже смачне. Запевняємо: таку страву просто неможливо зіпсувати. Дотримуйтеся рецепту – і у вас точно все вийде!

Корейка на кістці в духовці Читати далі »

blank

Гнізда з фаршу

Звичайні котлети іноді на застіллях чомусь залишаються на тарілках. Так що з «м’ясного» можна приготувати гнізда з фаршу – нетривіально та апетитно! Смачні гнізда з фаршу з печерицями та сиром тільки на перший погляд здаються складними у приготуванні.

Гнізда з фаршу Читати далі »

blank

Пиріг з куркою на кефірі

Зовсім простий рецепт – пиріг із куркою на кефірі у східному стилі. Такий пиріг можна подати на друге або як самостійну страву, закуску. А можна й до супу. Готуємо тісто, варимо курку, потім все з’єднуємо та обсмажуємо на олії у сковороді – смакота неймовірна!

Пиріг з куркою на кефірі Читати далі »

курячий пиріг

Курячі шиї на сковороді

М’ясні закуски поживні та смачні, навіть в невеликій кількості здатні притамувати відчуття голоду. Приготувати курячі шиї – м’ясисті та ароматні, одне задоволення. Та й ціна курячих ший абсолютно доступна, порівняно, наприклад, з крильцями. Радимо бюджетний рецепт курячих шийок – простий та легкий у приготуванні.

Курячі шиї на сковороді Читати далі »

курячий гриль

Курятина у соєвому соусі

Простий рецепт приготування курятини в соєвому соусі подарує звичайній страві ненав’язливий, але вкрай пікантний і вишуканий смак, який просто неможливо описати словами! Саме з метою урізноманітнити ваше меню пропонуємо приготування курячого філе по-китайськи. Немає нічого смачнішого, ніж ароматне куряче філе, обсмажене із соєвим соусом та імбиром.

Курятина у соєвому соусі Читати далі »

курка у соєму соусі

Маринад для свинини

Лише 10 хвилин, і маринад готовий! Він універсальний – не тільки швидкий, але простий та дуже ефективний. Адже замаринувавши свинину на шашлик, корейку або інші смачні страви, ви зможете почати готувати буквально через 20 хвилин. Завдяки інгредієнтам у рецепті, м’ясо, витримане у такому маринаді, і приготується набагато швидше, ніж з оцтом та звичайними компонентами маринаду для свинини. Складність практично нульова, а компоненти – найпростіші!

Маринад для свинини Читати далі »

маринад

Чебуреки в духовці

Вдалими вважаються чебуреки в духовці із соковитою начинкою, м’яким кантиком та ніжним тістом. Смачні чебуреки в духовці – пиріжки з м’ясною або будь-якою іншою начинкою, знають і люблять багато хто, якщо не всі!

Чебуреки в духовці Читати далі »

чебурек у духовці
Прокрутити вгору