Англійська

Чізкейк

Цей десерт здатен розкривати справжній смаковий рай, прекрасно підходить для будь-якої нагоди, від сімейного обіду до святкового застілля. Готувати чізкейк – це справа проста, і ось рецепт, який допоможе вам створити справжнє кулінарне диво.

Чізкейк Читати далі »

Яйця скрембл

Цей спосіб приготування яєць ідеальний. Завдяки маслу, вершкам та помішуванні в процесі приготування, ці яйця отримують повітряну та ніжну текстуру. Смакують до сніданку з грінками, овочами, тертим пармезаном чи просто так. Рецепт на 1 особу.

Яйця скрембл Читати далі »

Скрамбл

Англійський сніданок

Класика британської кухні всім нам добре відома з книг та фільмів. Цей сніданок ситний, поживний та ідеально пасує для тих, хто пізно обідає і не любить пропускати ранковий прийом їжі. Також чудовий варіант, щоби об’єднати зранку за столом всю родину у вихідних день. Традиційно складається з смажених яєць, ковбасок, бекону, смажених грибів, помідорів, квасолі та грінок. Рецепт на 2 особи

Англійський сніданок Читати далі »

англійський сніданок

Вівсянка з грубих пластівців

Вівсянка залишається улюбленим сніданком мільйонів людей по всій планеті. Пропонуємо вам базовий рецепт вівсяної каші з грубих пластівців, вони значно корисніші, ніж пластівці швидкого приготування і мають насиченіший смак. А присмачити таку кашу ви можете як завгодно – додати горіхи та сухофрукти в кінці приготування, нарізати свіжі фрукти, посолити і додати тертий пармезан і тд. Рецепт на 2 особи.

Вівсянка з грубих пластівців Читати далі »

вівсянка

Крем англез або англійський заварний крем

Англійський заварний крем чи крем англез – різновид заварного крему більше схожий густий соус і традиційно подається з пудингами, шарлотками чи штрудлями. Зазвичай англійський крем ароматизований ваніллю, але можна зробити його цитриновим, помаранчевим, шоколадним, кавовим чи додати кориці.

Крем англез або англійський заварний крем Читати далі »

Крем англез

Бісквіт: смачні нюанси

Дехто вважає, що рецепт бісквіта вигадали у Британії 500 років назад, проте археологи стверджують, що у 7 столітті до н. е. вже був відомий бісквіт – простий хліб, який без додавання масла або жирів протягом довгого часу не псувався, не піддавався цвілі. Для кочівників та у далеких військових походах такі хлібці заміняли інший харч. А ми приготуємо класичний бісквіт на 5 яєць, який можна використовувати як основу для пляцків чи рулетів, наприклад, для бісквітного торту з клубнікою чи подавати просто так.

Бісквіт: смачні нюанси Читати далі »

Бісквітний торт з полуницею

Панкейк: швидкий десерт

Американські панкейки – рецепт дуже подібний до наших оладок. Щоб приготувати такий смачний десерт, знадобиться лише декілька хвилин, проте матимете повноцінну страву на сніданок або десерт на обід. Рецепт панкейків зовсім простий – спробуйте!

Панкейк: швидкий десерт Читати далі »

Панкейк

Шоколадний пудинг: шикарний англійський рецепт

Взагалі пудинги родом з Великої Британії. Давним-давно вони потрапили у наш краї, сподобалися й відтак залишилися назавжди. Досвідчені кулінари радять використовувати для цього смачного десерту кукурудзяний крохмаль, так шоколадний пудинг буде повітряним і водночас швидше загустіє під час приготування.

Шоколадний пудинг: шикарний англійський рецепт Читати далі »

Шоколадний пудинг
Прокрутити вгору