Американська

Капкейки

Капкейк – маленьке бісквітне тістечко, стильно прикрашений кекс. У перекладі з англійської cupcake означає «торт у чашці». Але рецепт капкейків набагато простіший, готується швидше тортів. До тіста можна додавати ягоди, горіхи, родзинки. Є рецепти шоколадних капкейків, з апельсинами. Вам неодмінно сподобаються бананові капкейки – рецепт українською дуже смачний і швидкий, головне витримати чіткі пропорції компонентів.

Капкейки Читати далі »

Коктейль мохіто

Мохіто – це освіжаючий солодкий коктейль на основі рому з великою кількістю м’яти та лайма. Раніше їх додавали для того, щоб перебити смак поганого рому. Мохіто обожнював Ернест Хемінгуей. Вперше приготування коктейлю, за поширеною легендою, почалося в маленькому ресторані Гавани на початку 40-х років минулого сторіччя. Традиційно за рецептом у мохіто додають газовану воду. Але якщо ви віддаєте перевагу більш солодкому смаку, для приготування мохіто в домашніх умовах її можна замінити на спрайт.

Коктейль мохіто Читати далі »

Яйця бенедикт

Класика американського бранчу, яйця бенедикт, складаються з половинки підсмаженої англійської булочки, скибки підсмаженого бекону і яйця пашот, политого соусом голандез. Особливість англійської булочки в тому, що вона має солодкавий смак.

Яйця бенедикт Читати далі »

яйця бенедикт

Колслоу – класичний американський салат

Колслоу – класичний салат зі свіжої капусти, який є практично ідеальним гарніром до смаженої курки, запеченого м’яса і, звичайно ж, стейків. Сам термін coleslaw прийшов з Нідерландів: слово koolsla у перекладі з голландської означає, власне, “капустяний салат”.

Колслоу – класичний американський салат Читати далі »

колслоу

Сінабони

Сінабони, булочки з кориці з ванільною підливкою традиційні для північних регіонів Європи та Америки, користуються сьогодні особливою популярністю. В Інтернеті існує безліч рецептів та способів приготування сінабонів, а ми пропонуємо вам дуже вдалий рецепт, що, без сумніву, стане улюбленим.

Сінабони Читати далі »

сінабони

Печиво на Хелловін

Якщо ви з друзями запланували вечірку на Хелловін або вашим дітям хочеться в цей день чогось «страшненького» – ось прекрасний рецепт веселого і моторошного хелловінського печива. Імбирні коржики і різнокольорові помадки, а далі – ваша фантазія.

Печиво на Хелловін Читати далі »

Печиво на Хелловін

Фруктовий салат зі шпинатом

В Європі та Америці шпинат вважають їжею чемпіонів. Ці ніжні листочки й самі по собі чемпіони: по вмісту рослинного білка з ними не може зрівнятися жоден інший овоч. А ще в шпинаті багато заліза, яке, як відомо, підвищує рівень гемоглобіну в крові.

Фруктовий салат зі шпинатом Читати далі »

Фруктовий салат зі шпинатом

Домашня Нутелла

Нутелла вже не одне десятиліття користується великою популярністю не лише серед дітей, але і серед дорослих, що не дивно – дуже важко встояти перед її горіхово-шоколадним смаком та кремовою текстурою. Проте, корисною її назвати важко. Тому ми пропонуємо вам сьогодні рецепт домашньої Нутелли – улюблений смак та жодних пальмових олій! Для приготування пасти вам знадобиться потужний блендер.

Домашня Нутелла Читати далі »

blank

Домашні іриски

Ностальгія з дитинства для кожного, незалежно від віку чи національності – іриска з карамельним смаком, англійською відома як fudge. Насправді, цьому виду цукерків вже понад 200 років і почали вони свою подорож світом з Нью-Йорку. Базовий рецепт простий, а додавши какао ви легко перетворите класичні іриски на шоколадні.

Домашні іриски Читати далі »

blank

Салат з капусти Коул Слоу

Американський салат з капусти Коул Слоу (Coleslow) – це не лише обов’язковий супровід вашого домашнього бургера, але й простий та швидкий спосіб освіжити щоденне меню новою стравою з капусти. Коул Слоу доповнить як вегетаріанський раціон, так і смакуватиме з улюбленими м’ясними стравами. Якщо ви хочете отримати дійсно смачний та корисний салат – не полінуйтесь приготувати домашній майонез, а якщо у вас мало часу – підійде і магазинний.

Салат з капусти Коул Слоу Читати далі »

салат коул слоу

Бургер домашній

Сезон барбекю не за горами, а що може бути смачніше за соковитий, духмяний бургер щойно з грилю? Чи ви готуватиме його на відкритому барбекю грилі на свіжому повітрі чи на гриль сковорідці на плиті, ваш бургер буде однаково смачним і доречним як до обіду в колі сім’ї, так і для вечірки в товаристві друзів. Яловичину для фаршу вибирайте середньої жирності, а якщо хочете дійсно автетичного смаку – приготуйте майонез самостійно (посилання на покроковий рецепт в кінці цього рецепта).

Бургер домашній Читати далі »

бургер
Прокрутити вгору