Як зварити розсипчастий рис
Рис – один із найпопулярніших гарнірів, але домогтися його оптимальної консистенції під час варіння буває непросто. Перша умова для розсипчастого рису – правильна пропорція крупи та води. […]
Рис – один із найпопулярніших гарнірів, але домогтися його оптимальної консистенції під час варіння буває непросто. Перша умова для розсипчастого рису – правильна пропорція крупи та води. […]
Якщо ви шукаєте, як смачно посолити червону рибу в домашніх умовах, читайте наші рецепти. Зробити це зовсім не так складно, як може здатися. З червоною рибою готують
Камбалу готують на парі та в мультиварці, підсмажують на сковорідці та запікають у духовці різноманітними способами. Для гарніру з камбалою підійде відварена картопля, рис або овочеве рагу.
Айва – це фрукт з кислим смаком, досить жорсткий та терпкий. Але у варенні айва стає соковитою, м’якою і солодкою з приємною кислинкою. Переробляти айву слід після
Шпинат – темно-зелений листовий овоч. Він має злегка гіркий смак, але вважається одним із найкорисніших продуктів через його поживні та антиоксидантні компоненти. Ніжне хрустке темно-зелене листя шпинату
У рецептах японської кухні широко використовують рис, морепродукти та соєвий соус. Саме ці базові інгредієнти необхідні в приготуванні японського фастфуду – суші, роли та сашимі. Але з
Багато людей не вживають сироватку і вважають її відходом виробництва – вона утворюється під час виготовлення сиру. Проте, користь молочної сироватки для організму величезна і не менш
Квашена капуста має неймовірний смак і корисні властивості для здоров’я. Вона знижує запалення, кількість токсинів і шкідливих бактерій, що мешкають у травному тракті. Пробіотики, що містяться в
Користь квашеної капусти: у чому її цінність для організму Читати далі »
Вишуканий смак східного десерту приваблює багатьох. Ми навіть не замислюємося над тим, чим саме корисна халва. Виявляється, що халва сприяє істотному поліпшенню загального стану здоров’я. Халву готують
З початку повномасштабної війни в Обухівському районі на Київщині запрацювала крафтова пекарня «Витач». Перший хліб засновників бізнесу – родини Собків, був волонтерським. Сьогодні власники пекарні-кав’ярні відправляють на
Енергетичне печиво для ЗСУ виготовляє крафтова пекарня на Київщині Читати далі »
Кожному з дитинства знайомі невеличкі круглі тушковані котлетки. Тефтелі смажать, запікають, тушкують, варять на пару. За складом вони схожі з котлетами, але в них входить більша кількість
Кабачки на сковорідці – це смачна овочева закуска, що стане поживним перекусом у родинному колі. Універсальний кабачок – головний гість на кухні влітку та восени. Соковитий овоч